17 januari 2010

Less

Maja har åkt på tigerkalas, Leo sitter och äter lunch och ska till sin pappa om två timmar när Majas kalas är slut och Inttu har gått hem och surat. Jag vet fan inte vad det är med honom. I en vecka ungefär har han gått och surat och snäst här hemma. För han är ju trött och hatar vintern och bla bla. Ursäkta mig men hur blev det mitt fel så att du har rätt att ta ut det på mig? Jag kan inte kontrollera vädret. Och jag är också trött men jag vet att uppföra mig ändå. Ta inte ut dina problem på mig.

Och som vanligt så gjorde han ju inte klart det han skulle utan lämnade det åt mig. Men den här gången tänker jag inte ta det, jag har fullt upp med mitt. Så kan disken stå i en vecka om det är så.

Och nu har Leo ätit klart så jag ska ta och duscha honom och sen packa trollens väskor så att allt är klart när Kim kommer och hämtar honom. Sen sl jag lägga mig för min dagliga tupplur. Fram tills dess får jag tanka falsk energi med hjälp av kaffe.

1 kommentar:

Anonym sa...

när man läser dinna inlägg så tycker jag de inte är konstigt att han är tänk på ditt eget beteende snacka ej skit om andra hela tiden = kolla dinna innlägg inte bra detta är PRIVAT sånt tar man ej via internet som du gör utan personligen dålig stil ju

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...