26 oktober 2010

Icke sa nicke

I morse så åkte jag iväg och lämnade älskade tjockkatten till veterinären för kastrering. Så blev det då inte. De ringde nämligen nyss och sa att han väger över 8kg, och där går gränsen för sövning. För det ökar nämligen risken att han dör av narkosen. Visst, det finns ställen där de ändå gör det, men det tänker jag inte göra. Min katt är min bebis, och jag tänker inte gå till ett oseriöst ställe med honom för att jag vill ha honom kastrerad.

Så när jag hämtar honom så ska vi göra upp en dietplan för honom och jag ska även få komma dit var tredje vecka för att väga honom. Tjejen som ringde var jättegullig och hjälpsam, så även om jag inte fick honom kastrerad så kan jag varmt rekommendera Djurspecialisterna i Eskilstuna om det är något med din hund eller katt. För de är verkligen måna om djuren och ser till dem i första hand och inte vad matte eller husse vill. Och det är ju precis så det ska vara.

Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

Vewe sa...

SV:
Det är klart jag inte tänker leva eller ens lever på mina föräldrar.
Det jag menar är att jag inte tänker låta det gå så långt.
Jag har sett alldeles för många som lever så, och nej, jag skulle inte må bra av det.
Jag har sett alldeles för många bli bekväma med att få bidrag.

Pippi sa...

Beklagar att ni inte kunde kastrera er katt som planerat. Lycka till med hans diet. Toppen att ni blev så vänligt bemött hos vet.

Så är det ju att ens katter är ju ens bebisar, så är det för mig också. Jag hade stora bekymmer för mina katter efter dem hade kastrerats och steriliserats. Tyckte synd om dem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...