22 november 2010

Hur tänkte du här?

Igår så frågade jag RA om han trodde att det så småningom kunde bli nåt mellan oss. Svaret jag fick var att han inte visste. Ursäkta mig? I två veckor har han hela tiden pratat om hur mycket han tycker om mig, och i lördags så var det konstant mys när han var här. Och så vet han inte ens vad han tror.

Jag undrade inte om det kommer att bli något, utan bara vad han trodde. Och vet han inte ens det, så vet jag inte om jag vill investera mer tid i det här.

Jag tycker jättemycket om honom, så därför tror och hoppas jag ju självklart att det ska bli något.Och om han inte tror nånting så kan han ju inte tycka om mig så mycket som han säger att han gör.

Jag är inte en sån som springer runt och kysser och hånglar med allt och alla utan att mena något med det. Så vill han träffas igen så kan han glömma att det blir så mycket som att hålla handen tills han kommit fram till något.

Är det jag som är konstig här som tycker så?

Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

HUSnrNIO sa...

tycker du låter sund i dina tankar. Lycka till.

Prinsessanadia sa...

Nopp, inte ett dugg konstig. Man kan aldrig säga till någon att sia om framtiden, men man kan fråga om vad dom tror. Även om han inte vet hur det blir så vet han väl hur han hoppas att det ska bli. Sen om det blir så eller inte är en annan sak. Men det låter lite konstigt att han inte ens kan säga bu eller bä. Men han verkar ju tycka att det du är värd att åka buss för i alla fall :) Mansfolket är inte alltid lätt att förstå sig på. Jag är glad att jag har mitt på det torra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...