26 januari 2011

Dagens skratt

Jag har haft en vän som de senaste veckorna har betett sig lite fundersamt. Hon vill inte fika ihop som vi alltid gjorde förut eller gå och handla tillsammans. Jag har frågat henne om hon är sur eller nåt men det har hon ju inte varit.

Så skrev jag nåt om min nya mobil på facebook och då skrev hon ju nånting om att för de pengarna hade jag ju kunnat klippa Leo istället men jag valde att prioritera mig själv. Nej, jag valde att ha en fungerande telefon så att jag kan bli nådd om det är något med barnen när de är på dagis och sexårs. Och då lånar jag hellre pengar till det så att mina pengar räcker till mat och allt det vi behöver. Hon däremot köper varje månad saker som inte är nödvändigt så att hon måste övertrassera sitt konto. Jag vet inte hur många gånger jag har gett henne saker ur mitt skafferi för att hon och hennes dotter ska ha nåt att stoppa i magen tills de får pengar. Det har varit pasta, havregryn så att de kan göra gröt till frukost, kattmat och sånt.

Så idag skulle jag skriva till henne på facebook och fråga vad det är med henne. Nej då har hon gjort så att jag inte kan skriva till henne ens. Så då skrev jag en status om att hon som alltid pratar om att vara rak och ärlig kan ta det direkt med mig om det är något hon har problem med. Då skriver hon att jag har fått för mig att det är något och att så som jag beter mig vill hon inte ha att göra med mig. Jag vet faktiskt inte vad hon menar med det eftersom att hon som sagt aldrig vill umgås. Jag tror att hon helt enkelt är svartsjuk för att jag har börjat att umgås med grannarna.

Så jag sa att visst är det så hon vill ha det så vill jag ha tillbaka spjälsängen och babysittern hon lånade för två år sen som jag fortfarande inte fått tillbaka och frågade om lördag eller söndag passade bäst för henne att jag kom och hämtade det. Nej då ställer hon ner det i trappan nu på en gång. Vuxet värre. Och hon som gnäller över att så många vuxna beter sig som i sandlådan. Det där var verkligen sandlådenivå.

Så jag och Janna gick och hämtade det och vi skrattade gott hela vägen. Och jag blev ännu en gång påmind om varför jag förut slutade att umgås med den här människan en period.

Nu har jag precis ätit lunch och ska vika undan tvätten. Sen är det snart dags att hämta Maja. Hon slutar tidigare idag eftersom att vi ska till skolsyster.

Och jag kan bara konstatera att om ett gott skratt förlänger livet så har bara idag gjort att jag kommer att leva i flera hundra år.

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

2 kommentarer:

Monica Andersson sa...

:-D Bra tjejen! Tur att du kan skratta åt denna stackars människa. Hon har antagligen blivit avis så dej. Stå på dej och skit i henne i fortsättning.
Ha det bäst! :-)

Linda aka Tokmorsan sa...

Men jösses. Sicken stil. Nåja såna vänner behöver man inte så inget att lipa blod över Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...