08 januari 2011

Inga lördagsplaner alls

Tjugo i sju i morse kom Leo in och frågade om det var dags att gå upp. Då hade jag legat vaken ett tag under mitt täcke men inte velat kliva upp för det var så kallt. Men med tanke på att de somnade runt åtta så tyckte jag inte att det var dags för honom att kliva upp, så jag följde med honom in till sängen och stoppade om honom igen.

Tio över sju kom han upp igen och då insåg jag att han inte skulle somna om så det var lika bra att kliva upp. Lagom kul med tanke på att sista gången jag kollade på klockan så var hon strax efter klockan ett i natt.

Idag blir det nog en slappardag tror jag. Har inte så mycket som ska göras hemma, så det kan ju hända att jag kryper ner i soffan med en bok någon timma på eftermiddagen. Eller så städar jag badrummet eller så hinner jag med att göra båda sakerna.

Nu ska jag ta och ge herrn frukost och vänta på att Maja ska vakna. Fröken kan verkligen sova hur länge som helst på morgonen så länge man bara stänger till dörren efter att Leo har gått upp så att hon inte blir väckt av alla ljud från tvn, Leo o.s.v.

Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Evah sa...

Sv: Aha okej :) Jag läser också mycket sanna historier. De är oftast bäst tycker jag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...