14 februari 2011

Alla hjärtans dag

Jo, jag lär nog få pris för årets mest originella bloggrubrik.

Det har varit en bra dag, förutom brevet som triggade min ångest rejält. Men men, inte mycket jag kan göra åt det förens i morgon när jag ska ringa henne och försöka att reda ut allt.

Maja kom hem när jag låg och vilade efter lunchen. Hon tog ett äpple och satte sig och spelade så jag fortsatte att vila. Strax därpå kom Rasmus hem, och inte lång tid efter det klev jag upp.

Idag skulle ju vara Leos första dag på dagis till halv fyra, men jag gick och hämtade honom strax efter tre så att vi skulle hinna med att alla hjärtans dag-fika.

Eftermiddagen var som den alltid var. Jag lagade mat, vi åt, jag diskade, vi slappade. Sen blev det lite förvirring när det var dags att duscha. Trollen duschar ju varannan dag. Dels för att vi skulle få börja med duschningen direkt efter middagen om jag skulle duscha båda två, och dels för att det är inte bra för några barns hud att duscha dagligen, det ska inte ens vuxna göra. Och trollen lider ju av så torr hud på vintrarna att de får salva på recept.

Men nu svamlade jag iväg lite, förvirring var det ja. Jag sa åt Leo att klä av sig och ta fram en ren pyjamas för att han skulle duscha, och sa åt Maja att hon skulle krypa i pyjamasen medan jag duschade Leo. Leo säger att han inte behöver ta en ny pyjamas och jag säger att jo det ska han visst eftersom att han ska duscha. Men han har ju en pyjamas i sovrummet som han tog igår efter att han hade duschat hävdade han. Och jo, det stämde ju. Det var ju Majas tur att duscha. Så det var bara för henne att ta av sig pyjamasen och hoppa in i duschen.

Nu ligger båda trollen i sina sängar. Jag har duschat och hoppat i myskläderna så nu ska det bli serier fram tills det är dags att krypa i säng. Jag bävar för morgondagen och vad hon ska säga när jag ringer.

Fikadags



Follow Liliths liv och leverne

3 kommentarer:

Monica Andersson sa...

Håller alla tummar jag har att det ska gå bra. Kram på dej!

carolinhe med H sa...

åh så mysigt och mumsigt :D
ha en fortsatt trevlig kväll kära moster <3

Nathalie sa...

Hoppas du haft en trevlig alla hjärtans dag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...