15 februari 2011

Hela jag är kaos

Prick klockan åtta i morse så ringde jag till den här Maria för att försöka reda ut allt om vårdnaden. Men se, numret gick inte till henne tydligen, och de hittade inte ens något nummer till henne. Vilket visade sig inte spela någon roll, för hon är sjuk. Så då bad jag att få prata med den andra som ska vara med på mötet, men hon sitter upptagen till klockan 13. Så jag lämnade ett meddelande om att hon skulle ringa upp mig och att det är viktigt, och jag tänker även hänga på telefonen klockan 13. Tiden kommer att gå väldigt sakta idag fram tills det är dags att ringa, och ångesten äter upp mig totalt. Om de inte godkänner det avtal vi skickade in som jag fick från dom vet jag inte vad jag ska göra. Då får jag vänta tills Juli när trollens pappa kommer hem, och då finns det nog en risk att han ångrat sig så att jag måste gå till Tingsrätten.

Och får jag beskedet idag att de inte kommer att fatta ett beslut förens han kan vara med på ett möte, vilket då blir i sommar, så kommer jag att bryta ihop totalt. Då kommer jag att knäckas för jag orkar inte kämpa i motvind mer. Jag klarar inte att nån slår omkull mig totalt en gång till. Jag har kämpat sen i November och nu orkar jag inte mer. Så får jag ett negativt besked i dag så kommer jag att bryta ihop, totalt. För då klarar jag inte av det här.

Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Linda aka Tokmorsan sa...

Klart du fixar detta. Försöka tänka så här. Att om det nu inte kan bli något förrän till sommaren så är väl han borta ur bilden fram tills dessa?

Jag vet att det här måste vara jättetungt för dig. Men du måste för dina barns skull. Du kan för du är starkare än du tror!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...