27 april 2011

Från tonåring till tant

Idag när jag låg och vilade så smällde det till rejält i brevlådan. När jag gick upp sen så hade jag fått ett paket. Det var en blus jag vann på Tradera förra veckan som hade kommit. Jag är i desperat behov av att uppdatera min garderob. De kläderna där är inte min stil längre. Jag är trött på tajta, obekväma kläder. Jag har gått ifrån att vara tonåring till tant och det är helt underbart.

Jag behöver inte tänka på om min rumpa ser stor ut i ett par byxor, för jag bryr mig inte. Jag oroar mig inte längre för att magen inte är helt platt. Jag skiter fullständigt i att jag har fått några små rynkor under ögonen och tänker inte leta ihjäl mig för att hitta den perfekta ögonkrämen som ska ta bort det. All "tonårsångest" är som bortblåst.

En bieffekt av det är ju att större delen av min garderob inte går att använda längre. Jag vill inte ha kjolar som är så korta att man inte kan böja sig framåt i dem utan att visa skinkorna. Jag vill inte inte heller ha minimala linnen med maximala urringningar där man konstant måste dra in magen när man har dem på sig. Jag är inte längre så osäker på den jag är, att jag måste visa så mycket hud som möjligt.

Och eftersom att jag inte är miljonär så kan jag inte byta ut hela garderoben på en gång. Jag gick igenom de kläder jag fortfarande kan tänka mig att använda, och det var två par byxor och fem stycken tröjor. Eller ja, nu är det fem stycken tröjor, innan var det två. Sen kollade jag igenom kläder jag hade lagt undan för en evighet sen för att jag inte gillade dem (inte tillräckligt tajta och urringade) och så blev det sammanlagt fem tröjor.

Så nu har jag massor som ska ut på Tradera, förutom alla barnkläder, och så ska jag sakta men säkert köpa på mig sånt jag trivs i.

Hur många av er fick en shock nu?



Dagens shoppingfynd



Follow Liliths liv och leverne

3 kommentarer:

Monica Andersson sa...

Ingen chock. Du är jättesnygg!!
Kram/Monica

Mammabea sa...

Blusen var ju skitsnygg! Synd att vi är urfattiga nu annars skulle jag gärna vilka kika på de du ska sälja.. =/

Fröken M sa...

Gud va härligt att ha kommit till den insikten !! Det är inget fel på att vara "tant" - det är härligt !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...