07 maj 2011

Härligt, härligt

Precis när jag skulle ställa mig och diska efter lunchen idag så fick jag ett sms där det stod att om vi ville se en nyfödd liten prinsessa så var vi välkomna över.

Det var bara någon timma kvar till Leos kalas och jag skulle diska, dammsuga hela lägenheten och duka fram allt innan gästerna skulle komma, men jag tvekade inte en sekund.

Så jag och trollen satte på oss skorna och gick till gården bredvid. Tyvärr blev det bara ett kort besök, men jag hoppas att det blir ett lite längre snart.

Kalaset var toppen. Leo tjöt av äkta glädje så som bara små barn kan göra, när han öppnade sina paket. Tyvärr glömde ju urusla jag att ta ett enda kort på hela dagen. Men jag hade ju fullt upp med att ha trevligt, så jag hade faktiskt inte en enda tanke på kameran.

Nu har jag precis stoppat två trötta och väldigt nöjda barn i säng. Själv har jag plockat undan det sista, tvättat av mig sminket och krupit i pyjamasen. Nu blir det lite serier innan det är dags för sängen. Jag skulle tro att jag kommer att somna lika gott som trollen.

2 kommentarer:

Linda aka Javamorsan sa...

Låter som du haft en skön dag minsann!

i min lilla lilla värld sa...

Åh, gos med bebis. Så mysigt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...