03 maj 2011

Lilith tipsar

De flesta vaknade ju i morse och såg snön utanför fönstret. Och många har nog redan packat ner vinterkläderna som ligger längst in i källarförrådet.

Nu har Tuffa Tilda 20% rabatt på alla mössor. Så istället för att börja rota i källarförrådet kan ni beställa en mössa därifrån bland annat av märkena Geggamoja och Katvig. Så skynda att fynda.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Follow Liliths liv och leverne

3 kommentarer:

Linda sa...

ja mössa skulle behövas i det här busvädret!

Daisy sa...

Sv - Mmm.. men det är mera administration med att hålla reda på vem som ska ha vilken sak och packa, skriva adresser, posta m.m =) Men det är ju upp till var och en hur de väljer att göra. =)

Daisy sa...

Sv - Mmmm.. det är tufft att leva på existensminimum. Vet hur det är. Nu lever vi under existensminimum men mår bättre än då vi bodde i E-tuna och levde på existensminimum. Nu lever vi på barnbidraget och ca. 3000kr som maken drar in via att vara vikarie. Till det studerar han distans på högskola och reser till Härnösand ca en vecka var 7:de vecka typ. Jag själv har endast barnbidraget som inkomst så det är jätteskönt när man fått lite sålt på loppisen. Vet att jag kommer få minst 200 när jag kommer dit nästa gång för minst en av cyklarna vi lämnat in har blivit sålda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...