06 maj 2011

Tårtfan

Som sagt, jag hatar att baka tårta, mest för att jag aldrig kan komma på vad jag ska ha för fyllning. Så förut köpte jag alltid tårtor trots att de är så dyra.

Men sen hittade jag ett busenkelt recept som jag har använt mig av sen dess. Det enda jag varierar är vilken sorts sylt jag använder och hur jag dekorerar. Men slutresultatet ser ändå ut som om en treåring har gjort den. Men huvudsaken är att Leo blir nöjd, och det tror jag att han blir.


4 kommentarer:

Linda aka Javamorsan sa...

Avskyr att göra tårta. När jag gör det brukar jag sen säga att maken gjort den. Då säga alla: Åh vad duktig du är bla bla.

jag vill inte erkänna att jag gör så kassa tårtor. Okej dom smakar ljuvligt men ser ut som hej kom och hjälp mig. Att gå grädde att ligga fint är omöjligt och jag gör bara sönder tårtan. Blir arg och skriker så jag tror vi skiter i att göra tårtor jag köper :)

Daisy sa...

Sist vi skulle göra egna tårtor gick vi med ICAs självscanningsmoj och konstaterade att det är inte alltid billigare att göra själv, det blev dyrare. Men jag hade inte mycket att välja på eftersom jag var tvungen att ha laktosfritt.

Monica Andersson sa...

Tårtan blev ju fin. Det är väl inget fel på den. Leo blir skitglad är jag säker på. ;)

Sandra, Colins mamma sa...

Vilken fin tårta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...