28 juli 2011

Torsdag och shopping

Igår när jag bara skulle vara hemma så var det strålande sol hela dagen. Idag när vi ska ner på stan med Kalle så är det grått och småregnar.

Ja, idag ska vi ner på stan och handla lite. Nu är alla räkningar betalda, storhandlingen klar, pengar insatta på ICA-kortet till mat så nu vet jag hur mycket jag har råd att göra av med. Nej, jag brukar samla på mig en lista med saker som behövs handlas innan vi åker ner på stan, så slipper jag åka ner hela tiden för att köpa en sak eller två, och så följer det ju alltid med något litet hem som inte var planerat att handla. Det lär det väl iofs göra idag också, och troligtvis ifrån Åhlens. Det är verkligen min favoritaffär när det gäller saker till hemmet.

Nu ska vi ta och göra oss i ordning så att vi är klara när Kalle hör av sig. Tur att han är med för då kan han kolla trollen när jag ska springa upp på en myndighet och fixa lite papper, sånt brukar göra små troll rastlösa.

Blir alltid lite extraglad av shopping


Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Jessica sa...

Åh, älskar Åhlens hemma-avdelning! Kan gå runt där hur länge som helst och inspireras och handla småsaker som piffar upp lite hemma :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...