02 augusti 2011

Once in a blue moon


Blev lite överraskad när jag vaknade och tittade på klockan. Hon var halv nio bara. Blev ännu mer överraskad när jag klev upp och det bara var Leo som var vaken, Maja låg fortfarande och sov och kom inte upp förens klockan nio.

Idag blir det en promenad till ICA och posta lite saker jag fått sålt på Tradera och sen ska vi handla lite. Sen antar jag att trollen kommer att tillbringa en hel del av tiden i lekparken och jag ska fixa och dona hemma.

Den här veckan ska jag passa på att göra så lite som möjligt. Nästa vecka startar vardagen igen och då är det full fart.
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 kommentarer:

Unknown sa...

svar: tack <3

Daisy sa...

Time-outen är ju en form av konsekvens det med. =) Grabben avskyr att sitta still i 5 minuter, så konsekvensen av att inte uppföra sig blir att sitta still i 5 minuter. =)

Men jag är också noga med att tala om för honom varför jag sätter honom och när tiden är slut, ja då vill jag se att han förstått också. =)

Daisy sa...

Sv - Mmm... Jag brukar ha sådanna konsekvenser när de målade på väggarna när de var mindre eller då Johan hälde ut allt ris, då fick han sopa golvet osv.

Men jag har svårt att komma på någon bra konsekvens till rent trots som tex vägra sluta skrika, hoppa i trappen, springa omkring etc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...