01 augusti 2011

Ibland blir det inte som man tänkt sig, men bra ändå

Idag efter att hela familjen gjort sig i ordning (vilket är ett projekt kan jag tala om) så skulle vi till Lidl. Maja skulle som vanligt cykla, och då ser jag att hon har punktering. Jag har inte lagat en punktering sen cykeldagarna i mellanstadiet, så jag tänkte inte ens försöka. Skickade iväg ett sms till Kalle om han hade lust att svänga förbi någon dag och vara en ängel och fixa det. Han var uttråkad så han kom förbi på en gång, efter att han hade tagit vägarna förbi Claes Ohlsson och köpt ett punkteringskit. Jag hade bara lim men inga lappar.

När han varit nere och hämtat Majas cykel så är skiftnyckeln helt borta, jag tror att vi letade i en halvtimma. Vi hittade min lilla, men den var för liten. Så stackars Kalle tog en promenad i värmen bort till macken i Fröslunda. Där hade de skiftnycklar, som kostade en halv förmögenhet. Han kom tillbaka lagom tills maten var klar.

Efter att vi hade ätit så fixade han det sista med Majas cykel, och då kom Rasmus hem också. Trollen gick ut och lekte en stund efter maten. Sen diskade jag, och körde ut Rasmus med soporna. Då passade Kalle på att gå hem.

Nu har trollen ätit kvällis, duschat och borstat tänderna. De tittar på Scooby Doo och sen är det dags att krypa ner i sängen. Det är ju sista semesterveckan, och sen blir det upp klockan sju, så det är lika bra att vänja dem lite nu att komma i säng i vettig tid så de inte är allt för trötta på morgonen.

Maja och Kalle myser med en bok


Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

Mammabea sa...

Är Maja rätt lång för sin ålder? Jag tror Mio lekte med henne på eran gård igår. Är inte säker, men hon liknade Maja en hel del. :P

Daisy sa...

Mmm.. Vi har börjat vrida våra barns dygn lite mera rätt nu också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...