02 augusti 2011

Sannningen gör dig fri

Ja, om den här dagen ska räknas som bra eller dålig vet jag inte. Lite av varje antar jag.

Jag fick veta en del saker om trollens pappa. Det var något jag redan visste, men skönt att han var ärlig. Synd bara att jag var tvungen att ta det så långt att få reda på sanningen. Men nu vet jag, och kan agera utifrån det. Det är alltid lättare att veta vad man ska göra när man vet sanningen.

Underbara Sara ställde upp och lät mig gnälla av mig lite, och mamsen rådde mig om vad jag skulle göra. Vilken tur jag har som är välsignad med en sån underbar familj och så fina vänner som finns där i vått och torrt.

Trollen har tillbringat större delen av dagen ute i lekparken, så jag har kunnat vanka fram och tillbaka här hemma bäst jag vill. Fick precis allting gjort hemma också. Det är fördelen med att ha så mycket att tänka på så att man inte kan vara still, man får så mycket gjort.

Nu har trollen fått kvällsmat, en omgång i duschen och tänderna borstade. De sitter och varvar ner till Scooby samtidigt som Maja gör fina frisyrer på Leo. Efter Scooby är det sängen för dem, och slappa för mig.

Så fort jag känner för att ge upp räcker det med en blick på er för att orka
fortsätta att kämpa


Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

Sara sa...

Du.. som sagt allting kan bara bli bättre, detfinns alltid ett ljus långt, långt därframme. Ibland är det lite väl långt för att vi ska se det just nu bara. Du gör ett bra jobb med barnen minns det!

Och gnälla? Äääh jag har hört värre ;)

Julia sa...

Hej :) jag tycker du är en väldigt bra och stark mamma :D
Jag läser din blogg varje dag och att jag själv bara är 16 så förstår jag dig när det är jobbigt, men jag förstår också att du orkar för dina barn är verkligen jätte fina och jag tycker du borde vara jätte stolt över dem :)
När jag blir mamma ngn gång kommer jag förmodligen ha dig som förebild du verkar vara en sån bra mamma :)
Kämpa vidare och kom ihåg att du är en bra person :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...