14 augusti 2011

Tröttdag

Idag är det söndag, då får man gå osminkad i myskläder hela dagen om man vill, och det är precis vad jag har tänkt att göra.

Gårdagen var jättetrevlig. Vi var ute på landet och firade mamsen och var hemma sent. Trollen lekte massor och var supertrötta när vi kom hem. Så de tog bara var sin frukt till kvällsmat och sen gick de och lade sig, och de har väl aldrig somnat så fort. Klockan var halv tio när de väl kom i säng. Själv tog jag bara mig igenom ett avsnitt av Desperate Housewives innan jag också gav upp och kröp ner under täcket.

Idag kommer världens bästa Kalle över och ska leka tekniker. Han ska koppla ihop datorerna och xboxen i sovrummet till ett nätverk så att jag kommer åt mina serier ifrån sovrummet. Xboxen är ju chippad, men vill inte ta rw-skivor och inte fick jag det att funka med en vanlig bränd DVD heller. Plus att det blir otroligt dyrt att bränna ner alla serier på DVD om jag bara ska titta på det en gång.

Det ska bli kul att se om han lyckas. Mina teknikprylar verkar ha ett eget liv, så nåt som funkar på ett ställe funkar inte alltid här. Men det finns en anledning till att jag kallar honom för världens bästa Kalle, så han får det säkert att fungera eftersom han är bäst. Och eftersom det är Winxmaraton på tv idag så kommer han nog inte att bli störd allt för mycket av Leo.

Nu ska jag få i mig det sista kaffet sen ska jag leta upp myskläder och göra mig i ordning. Det är söndag så det är en del som ska göras, inte minst planera maten för nästa vecka.

Förra gången det var Winxmaraton


Follow Liliths liv och leverne

3 kommentarer:

Alexandra sa...

sv; Superkul att du är med och tävlar i dagens blogg :D gilla gärna inlägget på bloglovin för att öka din chans att vinna :) :)

cassandra sa...

Snygg design! :)

Linda aka Javamorsan sa...

Jag tycker allt att man får gå i myskläder vilken dag som helst som man inte har massor att göra utanför hemmet :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...