08 augusti 2011

Välkommen vardag!

Jag var inte så trött som jag trodde att jag skulle vara när det var dags att gå upp för lite mer än en timma sen. Men det slår nog till efter att jag ätit lunch skulle jag tro.

Maja ligger i soffan under filten och vaknar till liv, hon klev upp för en halvtimma sen som världens sötaste zombie. Leo studsade upp och var pigg redan innan han hade satt ner fötterna på golvet. Precis som det brukar vara alltså.

Fördelen med att gå upp tidigt är dels att jag hinner få i mig kaffe och vakna till liv innan trollen går upp och hinner vakna till liv i lugn och ro. Det funkar inte att gå upp samtidigt som trollen gör och ha Leo babblandes konstant innan jag ens fått upp ögonen ordentligt. Då går jag hellre upp lite tidigare. Och så hinner jag fixa klart det mesta hemma innan Leo ska till dagis, så blir jag trött efter lunch så är allt klart hemma och jag kan lägga mig en stund.

Idag har jag absolut ingenting inplanerat. Tänkte se till att ha det så den här första veckan, för jag skulle tippa på att jag inte kommer ha full energi hela dagen utan måste lägga mig en stund innan Maja kommer hem.

Men åh vad härligt det är med vardag och rutiner.

Snart ska odjuren få i sig lite frukost och göra sig redo för dagen


Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Unknown sa...

svar: han blev blockad kan jag säga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...