24 juni 2006

Midsommar

Jaha ja, midsommarafton var det igår. Den blev inte alls som planerat. Vi skulle ju till Vilsta och låta dottern dansa runt stången med sin mamma (som är otroligt barnslig i såna lägen). Så blev det inte. De började lite tidigare än vad vi hade planerat, och då hade jag inte ens kommit ur mysbyxorna än. Så det blev till att stanna hemma. Dottern hade ju egentligen inte ens koll på att det var just midsommarafton, och vad det innebär.

Då inträffade nästa problem. En av mina mediciner var slut. Hmm får jag inte den, kan jag inte sova, och då blir det inte alls bra. Och vilket apotek har öppet en midsommarafton? Panik. Men apoteket på sjukhuset hade öppet, i 40 minuter till. Kan då tilläggas att vi bor i ena änden av stan, och apoteket ligger i andra änden. Men sambon satte sig på blå faran tillsammans med dottern, och sen susade dem iväg, och hann precis dit.

Sen kom nästa problem. Vad ska vi äta? Alla affärer hade ju stängt. Men McDonalds måste väl ändå ha öppet, dom har ju alltid öppet? Nej, stängt. Samma sak med American pizza, kinarestaurangen och alla andra ställen vi ringde till. Det slutade som det alltid slutar. Med en pizza på Målet och en längtan efter att kvällen skulle ta slut så att vi fick gå och lägga oss, trötta som vi var.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...