23 juli 2006

Babysitter

Nu är glädjen stor i familjen. En ny babysitter har införskaffats till loppan. Han har tröttnat på att ligga på en filt på golvet, och vill komma upp och se världen. Vilket innebar att en förälder alltid gick omkring med honom i bärsele eller i famnen. Då blir man lite hindrad i det man gör, när man har en stor klump på magen. Ungefär som att vara gravid, bara att armar och ben sprattlar runt utanpå magen i stället för inuti.

Därför införskaffade vi en babysitter. Jag åkte iväg utan familjen, för jag insåg med rätta, att sambon skulle välja det billigaste alternativet, medans jag valde den mest roliga. Nästan, den allra roligaste var en gunga på en ställning, med en mobil över. Som gick på batterier, ca 1000st behövdes varje gång, sen tryckte man på en knapp så gungade den. Hastigheter fanns det massor av, mobilen ovanför huvudet snurrade och sen spelade den musik. Till det fabulösa priset 1700kr.
Den blev det inte.

Valet stod mellan två stycken för mig, en lite billigare med lekbåge men utan andra finesser. En lite dyrare med lekbåge, musik och vibration i sitsen. Jag valde den senare, och oj vilken succe den har gjort. När liten är ledsen och har magknip så finns det inte något som funkar, förutom att sitta i babysittern och ha vibrationen på. Från att ha skrikit hysteriskt och krampat med magen så blir han strålande glad och skrattar högt. Ska mamma diska ställer vi den i köket så kan han hålla mamma sällskap. Vid hans små fötter finns två plattor, så varje gång han sprattlar till så börjar den spela och blinka. Total lycka för en liten klutt.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...