19 juni 2010

Gårdagen

Ja det kom ju inte så mycket vettigt ur mig igår eftersom att jag hade min emofredag.

Efter att vi hade lämnat trollen på dagis så gick vi hem och jag hoppade in och tog en dusch och gjorde mig i ordning för vidare färd ner på stan.

Där blev det lite shopping i form av ny hudcréme, nån billig ansiktsskrubb för lite djupare rengöring som jag hittade på apoteket där jag även hittade munskölj och Majas Alvedontabletter som chockerade mig lite. Förut kostade de över 100kr, och nu bara 39kr. Så ni som har barn som ni har svårt att få i Alvedon kan jag starkt rekomendera de här. Antingen tar de dem som sugtablett eller så tar man en matsked vatten, lägger tabletten i och låter det smälta.

In på ett piercingställe för att kolla vad min piercing kommer att kosta som jag ska ge mig själv för att fira när jag är klar hos tandläkaren. 600kr skulle det gå på och det tycker jag att jag är värd.

Sen vidare färd till Djurspecialisten som jag varmt kan rekommendera för de som har hund eller katt och bor i Eskilstuna. Gå med i deras klubb och lämna din mailadress så får du supererbjudanden varje vecka. Nu köpte vi till exempel 4kg kattmat för 100kr vilket var veckans erbjudande.

Dagens nödvändighetsshopping

På väg ner på stan igen så började det att spöregna. Så när vi klev av bussen gick vi raka vägen till Claes Ohlsson och jag köpte ett paraply. Och en minut efter att jag hade betalat det så hade det slutat att regna. Men nu har jag i alla fall ett för framtida behov.

In på American pizza och beställa samma sak som förra gången och sen äntligen hem. Gud vad skönt det var att sätta sig i soffan när jag hade en rygg som kändes som om nån försökte dela den i två delar.

Inttu och jag svullade i oss pizza som om vi inte ätit på en vecka och när jag skulle ta sista biten hade jag redan bestämt mig för att jag skulle lägga mig nån timma och titta på serier och smälta maten så fort jag ätit klart. Men gud så fel jag hade för precis när jag tänkt den tanken så ringde mamsen och sa att hon skulle komma över på en fika och lämna en matberedare.

Medans vi väntade på att hon skulle komma in till stan så upptäckte jag att Ronja Röverdotter gick på TV. Gud vad jag älskar den filmen. Maja är precis som hon är och jag sitter bara och ler mig igenom hela filmen.

Ronja i full färd med att göra sånt hon inte får

Sen kom mamsen över med matberedaren som fick stå i sin väska i köket tills idag. När jag kollade igenom den så upptäckte jag dock att den tyvärr bara var att slänga eftersom det var rost lite här och var och annat som gjorde att den inte gick att använda. Men som tur är så har vi Inttus mammas matberedare här som jag kan använda tills jag har råd att köpa en ny.


Matberedaren som tyvärr får hamna i soporna

Efter mamma åkt kollade jag lite serier och Inttu roade sig med sitt. På kvällen blev det popcorn, mys och film. Vi kollade på Did you hear about the Morgans och den var helt underbar. Jag rekommenderar er att se den om ni inte redan gjort det.

Satt uppe sent på ren trots för att det var fredag och jag var barnledig, så när jag väl kom i säng så hann jag knappt lägga huvudet på kudden innan jag slocknade.

Hur var eran fredag?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,


Follow Liliths liv och leverne

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...