11 juni 2010

Gårdagskvällen

Vi var ju som sagt på skolavslutning igår. Det blev inga bilder därifrån för det var i en stor kyrka och vi satt längst bak. Efteråt var det tänkt att vi skulle hem till Inttus bror och hans flickvän och umgås lite.

Men det tog lite längre tid än vi tänkt oss så vi var tvugna att avboka det. Istället gick vi till American pizza där någon idiot snodde våran beställning så vi fick vänta i en halvtimma på våran pizza och missade bussen hem.



När vi kom hem var det pizza och Alice i underlandet som gällde. Jag åt tills jag mådde illa och sen låg jag i soffan och njöt av filmen. Kombinationen Tim Burton och Depp är som alltid oslagbar. Snyggare film får man leta efter.

Sen var det dags att sova, trodde jag. Kunde konstatera att kroppen vant sig allt för fort vid de nya sömntabletterna så jag gick upp och tog en av mina vanliga och slocknade rätt fort efter det. Så det är bara ringa läkaren idag och berätta att jag gått tillbaka till mina gamla och behöver en receptförnyelse för det.

Hur var eran torsdag?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Din son sa...

Jag och pappa gick bakom er :)

Grodan sa...

sv: Jag använder faktiskt inget bildredigeringsprogram.. Skulle vara paint isf då om jag ska göra enklare saker. Picasa har jag använt, det är helt okej :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...