02 juni 2010

När jag satt ute på balkongen och rökte och berättade för Inttu vad som hänt under dagen med Com Hem och Bredbandsbolaget och alla turer så kom jag på att hur ska bbb kunna ringa mig när jag inte äger en telefon att koppla in. Inttu säger då att han har en liggandes hemma. Bra så. Så jag frågar om han har lust att hämta den någon dag. Och då snäser han att jag kunde ju sagt något tidigare. Eeeh, jag sa till i samma sekund som jag kom på det. Mycket tidagare än så går det inte att säga till.

Går in, häller upp kaffe åt mig och sätter mig vid datorn. Inttu kommer in och frågar om han ska hämta telefonen för han hinner det innan han ska hämta trollen. Jag säger att det får han göra som han vill, eftersom han precis varit hemma hos sig och jag förstår om han inte vill åka fram och tillbaka en gång till. Då blir han sur igen, stampar ut på balkongen, hämtar ciggen och sen går han.

Jag har ingen aning om han skulle hem och hämta , eller hem för att stanna där eller vart fan han ska ta vägen. Men ska han bete sig så där resten av dagen så kan han fan lika bra stanna hemma.

Och ja, jag råkade byta bloggdesign igen. Hur många andra jag än använder så kommer jag alltid tillbaka till den här. Så nu får jag se till att hålla mig till den. Hoppas bara snälla, söta Heidi har lust att göra en ny header.

1 kommentar:

Heidi sa...

Maila beskrivning så kanske det händer grejer till tidigast helgen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...