10 juni 2010

Än så länge är det här garanterat bästa dagen på veckan. Det började med sovmorgon till halv elva. Bäst att passa på för i morgon kommer trollen hem.

När jag satt och njöt av morgonkaffet ringde mamma och sa att hon hade en matberedare åt mig. Jag som igår satt och beklagade mig för Inttu att vi inte hade nån och inte kommer att ha råd med någon inom den närmsta tiden heller. Möjligheterna till att baka dubblas med en matberedare. Sen bad mamma mig också att baka till lillebrors student på lördag. Hon ville att jag skulle baka dessa, men lite små förändringar bara. Kanske inte är så passande med hjärtan som dekoration på en student för en 19årig kille. Även om lillebror nog hade sett det roliga i det hela.

Fick också sms från Kim om att Leos synundersökning hade gått bara bra och att han inte hade något synfel, vilket de misstänkte på hans fyraårskontroll.

Senare idag är det dags för Rasmus avslutning. Efter det ska vi hem till Inttus bror och hans tjej vilket alltid är lika trevligt. Och i morgon kommer trollen hem. Det är få som har det så bra som jag idag.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,




1 kommentar:

Grodan sa...

sv: men tillräckligt mycket kaffe klarar man allt :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...