12 oktober 2010

Full fart hela dagen

Oj idag har det verkligen varit full fart hela dagen.

Efter att jag gjort mig i ordning och tagit hand om hemmet så satte jag mig på bussen för att möta upp Karro vid sjukhuset för hennes inskrivning hos MVC. Allt gick bra och hennes värden var bra. Gud vad jag längtar tills ultrajudet och få se den lilla krabaten sprattla runt där inne.

Efter det var det dags att hoppa på bussen igen och åka och hämta upp Maja som skulle vara här tills Kim slutade jobbet. Vi tog en promenad till ICA för att handla det som behövde för muffinsbak och sen skulle jag ju bjuda Karro på Tacopaj. Efter ICA gick vi hem och satte igång med muffinsbaket. Maja var en jätteduktig hjälpreda, men gillade nog bäst när det var dags att slicka visparna. Karro kom och ringde på under tiden, så hon fick också äran att njuta av resultatet. När andra plåten stod i ugnen så skickade Kim sms om att han stod nedanför, så det var bara för Maja att snabbt slänga i sig sin muffin och sen gick vi ner till Kim.



Upp för trapporna igen och ta ut andra plåten ur ugnen. Låta det svalna och in i frysen med det och sen var det dags att slänga in pajskalet i ugnen, steka upp köttfärsen, i med den i pajskalet och sen in i ugnen en liten stund till. När det var klart och Karro och jag satte oss för att äta så kom jag ju på att jag glömt bort att köpa grönsaker, till paj ska det vara grönsaker. Men det gick bra utan, och den paj som var kvar fick Karro med sig hem.

Efter maten tog vi en kaffe och snackade lite. Hur mycket vi än pratar så får vi aldrig slut på saker att prata om. Det är nästan som att ju mer vi pratar desto mer har vi att prata om.

Och nu har Karro precis gått hem och jag sitter här med min kaffe. Snart ska jag nog hoppa i myxbyxor och köra igång lite serier att kolla på.

Hur har ni haft det idag?

Follow Liliths liv och leverne

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...