04 november 2010

Äntligen kväll

Jag vet inte vad som hände, men efter att jag hade ätit lunch var det som om jag istället för mat ätit sömntabletter, det var omöjligt att hålla ögonen öppna. Jag orkade inte ens fixa kaffe, utan tog min bok och kröp ner under täcket och slocknade rätt fort och sov tills det var dags att gå och hämta hem trollen.

När vi kom hem så skulle de städa, eftersom de ska till pappa imorgon och jag vägrar att gå och plocka deras grejer. De tillbringade största delen av tiden med att tjafsa om vem som skulle plocka undan vad, det märks att det är i slutet på veckan.

Och nu håller de på att göra sig klara för sängen. Pyjamas, någon att sova med, snuttefilt och en sagocd att lyssna på. De är precis som sin mamma som inte kan somna om det är tyst. Det kan låta som något enkelt, att de ska fixa i ordning allt för sängen men det är ett helt projekt. Jag har dock lärt mig att helt enkelt vänta på att de ropar att de är färdiga, istället för att tjata. För de gånger jag tjatar tar det bara längre tid. Så jag roar mig med att titta på Dr. Phil och låter dem hållas.

Kvällsmys

Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

Linda sa...

Smart drag att inte tjata. Detta har jag också lärt mig den hårda vägen kan man säga. Men nu är det lugnare på kvällarna sen jag slutade tjata på min tjejer :)

Daniel sa...

Ibland e det bäst att hålla tyst!:=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...