09 november 2010

Dagens skratt

Det här väntade mig på bloggsvar:

Väx upp komentera gärna hos mig men det ska vara sådant som är läs värt ha en bra dag
profilbild
Det läsvärda i det hela var att du kopierar rakt av från min blogg, och till och med delar om mina barn och mitt ex och låtsas att det är din egen familj du skriver om. Så ska vi tala om att växa upp så ska du nog inte kasta sten när du sitter i världens största glashus. För jo, jag förstår att det är du, och det var bra att du tog bort de inlägg du har knyckt.
Men som tur är för henne har hon tagit bort de recept hon "lånat" av mig. Och mina kommentarer var att fråga henne varför hon lade upp recept som sina egna, och den andra var om vad kul att hennes pojkvän heter samma sak som mitt ex. Så hon inte bara kopierade mina recept och lade upp som sina egna, även utan sånt som hade med familjen att göra.

Det kommer att bli mer bloggning lite senare, just nu har jag fullt upp och har haft sen jag drack upp frukostkaffet. Bland annat med att ta reda på varför min hyra inte registrerats, vart pengarna har tagit vägen och se till att få dem tillbaka. Och fundera på hur tjockkatten lyckas flytta runt kuddar i sovrummet.

Sen där där satans söta pojken som snurrar i mitt huvud om dagarna som skrämmer mig. För om jag kände efter så skulle jag nog komma fram till att visst finns det någon känsla där, men jag är för feg för att våga känna efter.

Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

Linda sa...

hmm ja vad skall man säga! Skall du växa upp menar hon. Ja ja såna där är bara att skita inget annat.

Hoppas du lokaliserar vart hyran tog vägen?! Kram

Jessica sa...

Kom ihåg att man måste våga för att vinna! Att ha det som vanligt är tryggt, men att träffa någon kan vara underbart. Det gäller bara att inte jäkta och låta det ta sin tid :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...