04 november 2010

The black hole

Eftersom jag var klar med allt hemma så tidigt, så tänkte jag att jag skulle ta itu med något som jag skjutit på i flera år. Det berömda svarta hålet i köket. Alla har ett sånt, oavsett om det är ett skåp eller en låda eller något liknande. Där hittade jag bland annat faderskapspappret från när Leo föddes, det säger om hur länge det skåpet bara använts till att skyffla in grejer i. Min gamla jobbalmanacka från 2005 återfanns också. Det var ett helt äventyr att rensa ur skåpet, och det blev en stor kasse med skräp som åkte ner i soprummet.








Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Prinsessanadia sa...

Vi har tyvärr fler än ett sådant ställe :S Jag är lite halft pedantisk och hatar när saker och ting ligger framme, därför hamnar saker oftast i olika lådor..

SVAR: Ja, jag förstår inte heller det där med dom svarta fyrkabnterna, men det kanske inte är meningen att dom som är äldre än 17 åe ska veta vad det betyder, dt kanske är ett hemligt budskap bakom det :P Eller antagligen inte..hahha. Det är väl bättre att man lär sig tycka om sig själv så som man ser ut, än att sätta fykanter över det man inte är nöjd med!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...