01 november 2010

En liten pause innan resten av dagen fortsätter

Det var ju tur att jag kröp i säng redan klockan nio igår. För vi har ju sovmorgon till klockan sju den här veckan. Men klockan fem i morse kom Maja in och sa att Leo låg och grät. När jag kom in så var han ledsen och förvirrad så jag antar att han hade drömt en mardröm. Jag satt där och lugnande honom ett tag och sen gick jag in till mig.

Vid halv sex kom Leo in och sa att han inte kunde sova så han fick krypa ner hos mig. Strax efter kom Maja in så hon fick krya ner hon också, tur att jag inte gjorde mig av med dubbelsängen som jag hade tänkt mig. Klockan sex gav vi upp försöken till att somna om och gick upp istället eftersom jag hade en unge på var sida om mig som låg och snurrade och hela tiden berättade att de inte kunde somna.

Efter att vi gjort oss i ordning gick jag och Maja och lämnade Leo på dagis, för Maja har studiedag idag. Sen bar det av först till veterinären för att byta foder, eftersom tjockkatten inte alls gillade det jag köpte. Underbart ställe som har smakgaranti på all mat de säljer.

Väntar på bussen efter att ha varit hos veterinären


Sen åkte vi ner på stan för jag skulle ju shoppa upp mina pengar jag fick när jag fyllde. Vad det blev? En teburk och en födelsedagspresent till Karro. Sen köpte jag en Halloweendräkt till Leo för halva priset som han ska ha på dagis på onsdag. Men i morgon ska jag, Karro och hennes gulliga dotter och köpa kolsyrepatron åt mig till Soda streamern jag fick av henne. Mitt kära ex skulle ju köpa en, men efter att han sagt det i ett halvår men aldrig fick tummen ur så insåg jag att jag får köpa den själv. Men eftersom jag inte vet vilken modell det är så har jag inte kunnat köpa det. Men imorgon ska Karro följa med och visa vilken jag ska ha. Så oj vad julmust jag ska göra sen.



Snart kommer jag att ha världens största samling med teburkar


När vi kom hem fixade jag lunch åt Maja, och nu sitter jag här med en mugg kaffe och hon spelar Björne och tränar på bokstäver. Sen ska vi snart gå och hämta Leo från dagis så då kommer det att bli full fart här hemma igen.

Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Zami sa...

sv: härligt! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...