23 november 2010

I hope you get to hell and satan sticks a needle in your eye

Igår kväll så satt jag och Rasmus och hade mys med wrestling, lussebullar och cola. Då ringer helt plötsligt mobilen. Jag svarar och det är nån som presenterar sig som Lennart från polisen, och frågar om jag har barn med Kim.

Det visar sig att de har gjort husrannsakan hemma hos honom och att han nu befinner sig på stationen och kommer att få stanna minst över natten så att jag behöver åka och hämta barnen. Han kunde tyvärr inte säga vad det gällde, men jag fick hans nummer och jag ska ringa imorgon onsdag och få veta vad det gäller.

Som tur är så vet barnen ingenting. De trodde att de snälla farbröderna som var där bara gjorde en lägenhetsinspektion och att pappa är iväg på ett jobbmöte som kan ta flera dagar. Jag däremot är i chock och vet inte riktigt vad jag ska tänka. Hur fan kan man göra något dumt när man har två barn man har ansvar för? Har han gjort något så förstör han ju deras liv för alltid.

Nog för att jag har varit förbannad på honom många gånger, men inget har varit i närheten av vad jag känner nu. Han ska vara glad att han sitter bevakad bakom galler med en massa poliser så att jag inte får tag på honom.

Så nu går jag omkring i någon slags dimma här hemma i väntan på att det ska bli onsdag så att jag får veta vad allt handlar om. När jag väl vet det så vet jag också hur jag ska gå vidare. Om jag kan lämna barnen hos honom eller inte och allt annat. Och har en akuttid hos min psykolog på fredag.

Tur att jag har en underbar familj och mina underbara vänner som finns där. Annars vet jag nog inte vad jag hade gjort.

Follow Liliths liv och leverne

5 kommentarer:

brors sa...

Sånt här är väl lite dumt att skriva om på en offentlig blogg, speciellt när du inte vet om han är skyldig till något. Tänk lite innan du skriver...

Lilith sa...

Det jag skriver här är rena fakta om vad som hände i går kväll och vad polisen sa åt mig.

m e l i n d a sa...

vilken fin blogg :D

Linda sa...

Nej vad jobbigt. Oavsett om han verkligen är skyldig till något eller inte så förstår jag verkligen att detta är jobbigt för dig. Hoppas allt löser sig till det allra bästa för barnen i alla fall. Massa kramar till dig!!!

Daisy sa...

Usch vad tufft.... Vill du berätta vad som hände?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...