11 november 2010

Redan torsdag

Idag blir det full fart. Det är torsdag och småtrollen kommer hem i morgon, vilket innebär storstädning idag. Mmm jag vet, mycket smart att storstäda precis innan de kommer hem.

Sen har jag två tvättstugor mellan 14-18. Kläder i den ena, och mattor i den andra. Först spydde tjockkatten ner den ena mattan, så då slängde jag ut den på balkongen. Sen har Leo lyckats att kissa ner två mattor, så då åkte de också ut på balkongen tills det var dags att tvätta dem. Men sen råkade jag att glömma dem där ute när det snöade. Smart Lilith, verkligen.

Sen kommer Rasmus hit idag, för att åka i morgon igen och kommer tillbaka på lördag. Så efter att jag tvättat färdigt ska vi kolla på wrestling. Måste hitta en lucka också för att ta mig till ICA och posta sånt som blivit sålt på Tradera, papprena till soc och handla hem det som behövs tills i morgon. Men allra först blir det en dusch.

Vad ska ni göra idag?

Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Linda sa...

Egentligen borde du storstäda när dom åker ;) Men jag är helt med på varför du gör det nu!

Här blir det lugnt idag. En molande tandvärk gör att jag orkar inte så mkt. Hoppas du hinner allt du skall göra nu och ändå har tid över för andas Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...