22 november 2010

Tredje gången gillt

Idag sov jag bara till klockan elva. Framsteg minsann. Men i morgon måste jag upp klockan åtta för imorgon är det skola, och mer förbannade lästal.

Och snön faller ner i stora fina flingor här utanför, vilket alltid ger mig en massa energi. Och tur är väl det för idag ska jag baka. Jag ska göra tredje försöket till Karros goda sockerkaka. Det går alltid åt helvete när jag gör det, mest för att jag glömmer bort tiden för något distraherar mig. Sist var det partiledardebatten som gjorde att jag helt glömde av tiden. Så när det började att lukta bränt så var det två brända tegelstenar jag plockade ur ugnen. Ska även leta fram mer recept jag ska baka under veckan. Rasmus blir ju tonåring på onsdag och det ska vi fira på söndag så då måste det ju finnas nåt att bjuda på när folk kommer.

Rasmus kommer idag också. Jag har redan laddat upp för kvällen med att bränna ner wrestlingen och fixat två flaskor cola som ligger i kylen.

Idag blir en bra dag har jag bestämt.

Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

Broder Andreas sa...

Har du inte timer på din mobil? :)

Lilith sa...

Jo då det har jag. Men den var inte riktigt klar när timern ringde så den skulle stå inne några minuter till. Och det trodde jag inte att jag skulle behöva sätta timern på. Men nu vet jag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...