12 december 2010
Det slår aldrig fel
Varje gång jag ska göra makaronipudding så tänker jag alltid att jag ska börja lite tidigare än vad jag brukar göra för att maten ska hinna bli klar till klockan fem. Nu är klockan 17:17 och maten står fortfarande i ugnen och ska göra det i ungefär tio minuter till. Varför lär jag mig aldrig att jag ska börja med maten 1½ timma innan det är dags att äta och inte 1 timma innan som jag gör varje gång och sen svär över att det blir stress för maten inte blir klar i tid, och jag måste hoppa över disken för att det är ungar som måste duschas för att de ska i säng? Jag lever inte efter uttrycket "gör om, gör rätt" utan jag kör envis på "gör om, gör samma fel igen".
Etiketter:
Klantigheter,
Mat
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Det där känner man igen. Hur man än försöker så verkar det som om man aldrig ska få maten klar i tid. Även om man börjat planera dagen innan så är det lik förbannat lika dant varje dag.
hi hi du är rolig du ;)
Kramar
Skicka en kommentar