29 december 2010

Så var det bara en förälder kvar

Idag fick jag ett samtal från han som är min far. Han var upprörd över det här inlägget. Men han var inte upprörd för Majas skull, oh nej, trots att inlägget faktiskt handlar om henne. Nej han var upprörd för sin egen skull. För han har minsann aldrig valt bort mig.

Ursäkta mig?? Jag har ju inte ens en pappa hos myndigheterna för det står fader okänd för att han skulle slippa betala underhåll. Och när jag började att ge konkreta exempel på de gånger han faktiskt valde sina fester och flickvänner före mig så fick jag en lur i örat.

Så till mig behöver han inte höra av sig mer. Jag har min mamma som är världens bästa och är van vid att det är henne jag vänder mig till om det är något. Så det kommer faktiskt inte att bli någon större förändring i min vardag att bara ha henne, så var det ju ändå trots allt under största delen av min uppväxt. Hon skulle i alla fall aldrig frånsäga sig att vara min förälder.

Och hur man kan bete sig så mot sitt eget barn när man är över 60 år är mer än vad jag kan förstå.


Follow Liliths liv och leverne

4 kommentarer:

Emmelie sa...

Låter som ett bra löfte som du antagligen kommer kunna hålla.
De enda jag vet jag med all säkerhet kommer kunna hålla är att fortsätta vara en bra mamma, de andra blir la som de blir =)

Linda sa...

Ja tänk att vissa människor blir aldrig äldre än 2 i skallen tror jag. Fy vilken dålig person din sk pappa verkar vara. Skönt att du redan rett allt inom dig ang honom så detta inte drog ner dig mer. Du har nog med bekymmer just nu kring allt!
Massa kramar till dig!

Anita sa...

Blev bara tvungen att skriva ett par rader och säga att jag tycker du är stark och modig som står för vad du tycker och känner.
Kram

Jessica sa...

Jo tack, man undrar ju hur vissa tänker. Både min mamma och pappa har valt bort mig, sagt åt mig att jag inte är deras dotter längre och kastat ut mig. Varför? För att jag blev sjuk och dom orkade inte det. Jag förstår inte hur man som förälder ens kan välja bort sitt barn. Det är ju någonting som inte stämmer i huvudet då..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...