11 januari 2011

Egentid var ju inte så speciellt

Nu börjar det kännas hur lite sömn jag fick i natt. Och inte kunde jag sova något på dan heller. Tro mig, jag försökte verkligen.

Maja gick glatt i väg till sexårs i morse och var väldigt glad över att få träffa alla kompisar igen. Leo var också glad hela morgonen men när vi kom till dagis blev han ledsen. Han ville vara hemma med mamma. Jag som var helt säker på att båda trollen skulle vara trötta på att vara med mig. Men inte mammagrisen Leo inte. Men han hade lugnat sig snabbt efter att jag hade gått fick jag rapport om när jag hämtade honom på eftermiddagen.

Men hjälp vad tyst det var hemma idag. Det var nästan obehagligt. Efter en tur till Lidl där jag fyllde på förråden i kylen med mjölk och frukt bland annat så var det hem och fixa det sista som jag inte hann med innan jag skulle med Leo till dagis. När det var klart så satt jag bara dumt och tittade mig omkring och visste inte vad jag skulle göra. Hur gör man när man gör ingenting? Nu under lovet har det alltid funnits nånting att göra eftersom trollen har varit hemma. Så jag värmde en matlåda till lunch och sen gick jag och kröp ner under sängen med en bok och där låg jag och läste tills det var dags att hämta trollen.

Och idag när posten kom blev jag riktigt glad. Förutom räkningar som kommer annars så låg min vinst från en bloggtävling, jag som aldrig vinner något. Det var en blogg jag snubblade över för ett tag sen och har följt sen dess. Jag vann ett rosa överfallslarm som jag har tänkt att ge till min granne om hon behöver när hon är ute och går med hunden när det är mörkt ute.

Nu har jag precis duschat Maja och gjort båda trollen redo för kvällen och stoppat dem i säng. Nu ska jag titta på serier ett tag innan jag också kryper ner under täcket. Hoppas bara att jag får mer än tre timmars sömn.

klicka på bilden för att komma till bloggen

Follow Liliths liv och leverne

4 kommentarer:

Viktoria sa...

äsch man bestämmer ju själv vad man vill ha med sig :) men enligt min borde man ha med sig det..

KindaLoveYou sa...

så mycket pengar behövs det inte, jag lever oftast på 1050 i månaden så jag kan inte spendera så mycket pengar. men tid och tålamod krävs det kan jag lova haha :) ha en trevlig kväll!

♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥ sa...

sv Vad kul! Hoppas den inte kommer till nytta.

♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥ sa...

sv Jag gillar hennes texter, dom är simpla men har en story ändå

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...