31 januari 2011

Rör du så dör du

I fredags när jag hämtade Leo så berättade en av frökarna, vi kan kalla henne "S" att Leo hade hamnat i gruff med en annan kille. Nu råkar jag veta hur den här andra killen är, han går ofta på Leo. I alla fall, S hade tagit upp Leo i knät och hållit i honom för att prata och förklara att man inte får retas och försöka att få pojkarna att bli sams igen. Så långt har jag inget problem med det hela. Däremot hade hon hållit i honom så hårt att han idag, tre dagar senare, fortfarande hade märken efter där hon hållit.

Så när vi kom till dagis så dök jag genast på den här fröken om vad jag tyckte och tänkte om det hela. Jag fick även prata med chefen som höll med om att det är helt oacceptabelt. Jag sa även att jag skulle ringa hon som har hand om placeringar och kräva att Leo får byta dagis omedelbart och chefen sa att även hon skulle ringa och förklara och försöka se till att Leo slipper stå i kö för att få byta. Jag förklarade också att om han inte får en ny plats omgående så kommer jag dels att polisanmäla, och sen gå till tidningen.

Så när jag kom hem så ringde jag områdeschefen, men hon var inte anträffbar så jag förklarade för handläggaren vad det gällde och bad henne se till att områdeschefen ringde upp.

Hon ringde upp bara några minuter senare och jag förklarade och hon sa att det finns plats på dagiset som ligger precis bredvid Majas skola. Så han får börja skolas in där redan i morgon. Så idag får jag gå tidigare och hämta Leo för att se till att vi får med oss allt som han samlat på sig under sina tre år där.

Jag måste verkligen ge beröm för dels det bra bemötandet jag fick, och för att de ordnade så att han slipper stå i kö och istället får börja redan imorgon.

Nu har snart hela förmiddagen gått så att nu är det dags för mig att sätta igång här hemma så att jag får allting gjort.

Mamma fixar allt för dig gubben

Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Linda aka Tokmorsan sa...

Klart man fixar för sina kottar! Bra av dig att stå på dig så!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...