13 februari 2011

Dagen D, bloggdesigns och allmänt svammel

Vi håller precis på att göra oss i ordning här hemma, och klockan är snart lunch. Fast trollen åt frukost så sent så det är inte riktigt dags för lunch än förens om en timma. Medans de äter lunch ska jag baka lite.

Jag har precis skickat iväg färger och bilder till bloggen, så nu väntar jag spänt på att få se resultatet om ungefär en vecka. Jag önskar så att jag själv kunde sånt, men vet att det kommer jag aldrig att lära mig.

Och idag kommer trollens pappa för att säga hej då innan han åker iväg till behandlingshemmet i fem månader. Jag ska kolla upp med honom om man får besöka, för mamma sa igår när vi pratade i telefon att hon kan köra oss dit så att trollen ska få träffa sin pappa. Visst de kommer att ha kontakt i form av telefonsamtal, och jag ska se om man kan skriva brev också, men de behöver ju att få träffa honom.

Nej, nu ska jag sätta fart här hemma. På något konstigt sätt så ser det alltid ut som om vi inte städat på en vecka här hemma varje morgon, trots att det är rent och städat varje kväll.

Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Heyli sa...

sv: ja de är ju verkligen så, fattar inte hur folk har tid att både ha saker att göra och samtidigt blogga om dom :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...