29 mars 2011

Det är klart att det är tisdag

Dagen började som bara en tisdag kan göra; jag försov mig med en timma och vaknade när det var dags för trollen att äta frukost.

Så upp och knäppa på kaffebryggaren och duka fram frukost medan jag väntade på att kaffet skulle bli färdigt. Hetsdricka kaffe medan trollen åt frukost och sen göra i ordning Maja för sexårs.

När hon hade gått gjorde jag i ordning mig och Leo och sen gick vi till dagis. Och på väg dit så börjar det självklart att snöa. Jag har på mig tunna byxor och tunna vårskor och hade tänkt att promenera till apoteket i Fröslunda efter att jag hade lämnat Leo. Ännu ett bevis för att det är tisdag, dagen som Gud glömde.

Så det fick bli bussen i stället. När jag kommer till apoteket så har de problem med datasystemet så att allt tar en evighet. 40 minuter senare är det min tur. Självklart har de inte det inne som jag ska ha. Så nu blir det en tur med bussen ner på stan, därifrån till ICA för att hämta ut tobaken och sen kan jag äntligen gå hem och ta itu med hemmet.

Jag hade ju tänkt att baka bröd idag men det är ju bara att glömma. Jag kommer att vara hemma i ungefär samma tid som jag brukar vara klar med allt hemma. Har jag nämnt tidigare att jag hatar tisdagar?

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

1 kommentar:

Linda aka Tokmorsan sa...

Låter som min typiska måndag detta ha ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...