31 mars 2011

Hur gick det här till?

Jag vet inte vad som står på. Klockan är inte ens 11 och jag är redan klar med allt här hemma. Till och med sånt där tråkigt som att städa sopskåpet och fota hur mycket kläder som helst att slänga ut på Tradera. Det beror nog på att jag faktiskt kom upp när jag skulle i morse, och att det gick lite fortare än vanligt att få i sig kaffet så att jag kunde börja fixa och dona här hemma redan efter att jag skickat iväg Maja till sexårs.

Nu hade jag tänkt att äta lunch och sen blir det att lägga sig under filten med en bok och slumra tills Maja kommer hem ifrån sexårs. Sen ska vi nog försöka att hinna med att läsa ett kapitel i Ronja också innan jag hämtar Leo halv fyra.

Det mentala låtsas jag inte om. Jag orkar inte känna efter hur jag mår för jag vet vad jag skulle hitta. För tillfället så är jag fullt nöjd med att kämpa mig igenom timma för timma. Skulle jag känna efter hur jag mår så skulle det bli att jag får ta mig igenom minut för minut. Ja livet med Borderline är alltid lika spännande. Ena sekunden står man ute på balkongen och tar en cigg och njuter av solen och att höra fågelkvitter. I nästa sekund mår man piss och har lust att hoppa ifrån balkongen.

Hittade massor med knoppar när jag vattnade blommorna idag.

Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

carola sa...

Jösse så flitig du är.
här ser ut som en storm dragit över.

Har 3 påsar med barnkläder som borde säljas men det är så tråkigt:)

Stor kram och tack..

En pojkmammas vardag sa...

Duktig du är som kom igång direkt på morgonen .. jag är lite av en "mysa-halva-dagen-med-pyjamas-på" människa. haha!

Blomknoppar gör att man mår bra! :)
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...