31 mars 2011

I väntan på helgen

Hurra, tredje natten som Maja sov hela natten! Jag lyckades till och med ta mig upp när klockan ringde utan att snooza i en halvtimma.

Idag blir det full fart här hemma. Det är lite som har hamnat efter under veckan som jag ska ta itu med idag. Sen ska jag bädda rent, har några maskiner med tvätt som ska tvättas och sen måste jag fota nya grejer till Tradera och slänga ut. Nu ska det sparas ihop 2000kr till en hushållsmaskin jag har hittat som jag bara måste ha.

Men först och främst ska jag njuta av mitt kaffe, ge trollen frukost och se till att alla blir klara och ge sig iväg. Maja ska till sexårs och jag ska lämna Leo på dagis. Sen blir det hög musik och full fart här hemma.

Två dagar kvar tills trollen ska sova hos mamma och jag räknar timmarna. Jag är totalt slutkörd och ser fram emot att bara kunna slappna av en hel kväll och få sova tills jag vaknar. Jag vet verkligen inte hur jag skulle klara av det här utan mamma, då hade jag gått under för länge sen.

Nu är det dags att plocka fram frukost här hemma.

Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Martina sa...

Jag vet hur det känns att längta tills barnen är "någon annanstans"... Maken erbjöd sig att ta barnen och sova hos farmor i helgen så jag skulle kunna få egentid och få sova. Maken jobbar så enormt mycket nu går hemifrån 6 och kommer hem 19.30 om man har tur...Träffar alltså knappt barnen och hjälper därmed inte till alls...
Och så ringer de idag från dagis för att dottern har ont i öronen....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...