22 april 2011

Äntligen kväll

Jag märker att jag rätt ofta återanvänder rubriker, men det är ju så svårt att komma på nya hela tiden. Och eftersom jag återvinner allt annat så kan jag väl lika gärna göra det med rubriker också.

Nu har trollen precis gett upp för kvällen och bett om att få gå och lägga sig. Så nu är det bara att vänta på att de ska somna så att jag kan fixa i ordning påskäggen. Sen ska man komma på något smart ställe att gömma dem på också. Och det godis som blir kvar i påsen efter det måste ju vara mitt.

Jag hoppas att Maja nöjer sig med att bara vakna en eller två gånger i natt. Det sliter på en något otroligt att aldrig få en natt oavbruten sömn. Och jag har ju så svårt att somna om när jag har klivit upp ur sängen. Jag börjar att känna av den sömnbristen nu. Ont i kroppen, lättirriterad och kraftigare svängningar i min Borderline, som är otroligt beroende av regelbunden mat och sömn.

Den här synen hoppas jag att mötas av när jag tittar in till trollen

Follow Liliths liv och leverne

4 kommentarer:

Maya sa...

:)
Okej, det skulle jag i och för sig kunna pröva.. problemet är att de är så olika vakna-tider.

Får pröva att se vad som händer om dörren är stängd.. antagligen så väcker hon mig då, hoppas! :)

Glad Påsk!

tvattlapp sa...

Ja men visst låter det sjukt att hon får så sjukt mycket uppmärksamhet med det hon yttrar sig om. Fast det är ju rätt sjuka grejjer hon ibland säger så då kanske media ser sin chans att väcka debatt oh känslor.

Hoppas eran påsk är bra :)

Moa sa...

Ush då, hur gammal var hon när hon fick det?

carola sa...

Lisa har sovit hela natten ända till 8, världsrekord.
Vilken skillnad i mående, det här skulle man uppleva varje dag.

Kram och trevlig helg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...