20 april 2011

Omändring i planeringen

Jag hade rätt mycket jag hade planerat att göra idag, men fick snabbt ändra om i planeringen. Jag skulle ha tvättat två maskiner, städat badrummet och tillbringat några timmar med trollen i lekparken. Istället så har vi gått och handlat, fixat makaroner och korv till lunch, rullat cigg och diskat. Mer än så tänker jag inte göra idag.

Trollen har också en slödag idag. Jag förstår att Maja är trött som har vaknat hela tiden två nätter i rad, och eftersom deras sovrumsdörr gnisslar så vaknar Leo till varje gång som Maja går upp.

Så Maja ville se en film på datorn vilket jag sa ja till. Leo ligger på golvet och tittar på tv och jag sitter här med en mugg kaffe i förhoppningen att piggna till lite, och försöker att utestänga alla ljud ifrån datorn och tvn.

Vi skulle ha ätit köttfärssoppa idag, men det blir snabbmat istället. Matlagning står inte högt på prioriteringslistan idag. Möjligtvis blir det en timma i sängen med en bok senare om jag inte blir piggare. Trollen mutas med filmer hur mycket de vill idag.

Idag är det ingen begränsad tv-tid.

Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

Linda aka Javamorsan sa...

har också såna dagar man är så trött att man nästan svimmar. Tur så är det icke en sån dag just idag för jag har massor att göra.

Monica Andersson sa...

Det gör du rätt i! Vila så mycket du kant. Och vilken härlig bild!!
Kram/Monica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...