29 april 2011

Samma sak varje gång

Varje fredagkväll när trollen ska göras i ordning för sängen är det samma sak.

Jag påminner dem om deras beteende förra fredagen och upplyser dem om att det beteendet inte är acceptabelt. Innan jag ens har hunnit avsluta meningen så får jag säga åt dem första gången. Jag hinner knappt bli färdig med att säga åt dem första gången innan jag får säga åt dem igen.

Och så där håller det på konstant i 40 minuter tills jag förlorar humöret och ryter i ordentligt och det gör ju inte saken bättre.

Så det slutar med att de tycker att mamma är jättehemsk och det är jättesynd om dem. Och jag tycker att de är jättehemska och tycker synd om mig själv. Sen mår jag skit resten av kvällen för att jag vet att precis samma sak kommer att upprepas nästa fredag och jag orkar inte hålla på så här varenda fredag.

Så medan de kommer över det på fem minuter och sen somnar sött och utan problem så kommer jag sitta här och må dåligt resten av kvällen för att jag är så trött på bråk och tjafs och jag orkar bara inte mer.

3 kommentarer:

Ms. Kidelin sa...

Det lät jobbigt. Kan känna igen det där virrevarret och det är svårt. Förhoppningsvis blir det bara bättre iaf. Kram kram

Monica Andersson sa...

Lilla vännen. Vad du behöver är semester. Från barn och hem och allting. Du behöver en eller två veckor på ngt SPA eller dyligt. För du är dygnetrunt morsa. Och det klarar inte någon. Och dessutom ensam om dina små troll. Kan du inte få något sånt genom soc? Du måste få ladda dina batterier, annars går du ju under och det vill vi ju inte. Kan inte din mamma hjälpa dej någon natt eller så iaf.
För du måste tänka på dej själv. Du måste leva oxå. För att orka med allt. Tänker på dej!
Styrkekramar/Monica.

Elina sa...

vad jobbigt det lät :/ varför är det just på fredagar som det blir så? :/ kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...