01 maj 2011

Hur är det möjligt?

Vi har ju två handfat här hemma. Ett inne på toaletten och ett i badrummet. Inne på toaletten borstar vi tänderna och tvättar händerna. Med andra ord så finns det inte så mycket som kan stoppa till rören.

Inne i badrummet så sköljer jag av min rakhyvel, klipper naglarna osv. Där finns det gott om saker som kan orsaka stopp med andra ord.

Men av någon mystisk anledning är det alltid handfatet inne på toaletten det blir stopp i. Hur kan det bli det när det bara är vatten som rinner ner där?

Det var inte länge sen jag fick ringa gårdskarlen för att det tog tio minuter för vattnet att rinna undan efter att man hade tvättat händerna. Och det verkar som om jag får ringa igen i morgon för propplösaren hjälper inte. Jag är väldigt fascinerad av exakt vad det är som fastnar i rören hela tiden.

p.s. Glöm inte tävlingen om Pepsodent som slutar på torsdag.

Follow Liliths liv och leverne

6 kommentarer:

Anonym sa...

varför inte rensa avloppet själv? : ) det gör jag trots att jag är en riktigt "tjejig tjej" hehe
bara skruva loss alla delar och in med en sån där flaskrensare typ och massa såpa, sköljmedel å lukta gott grejer : ) done! : )

/mvh anna

Lilith sa...

Sv: För att med tanke på det lilla jag fick upp genom att peta med en tandborste har jag ingen lust alls att se vad som gömmer sig där jag inte nådde.

Jessica - mamma till alicia sa...

SV: Tack detsamma :)

Anonym sa...

haha nää det är sjukt äckligt faktiskt

bor också i hyreshus, kan man ringa dom för sånt då? gratis? hade ingen aning om det, då kanske man kunde slippa det, det är verkligen läskigt,särskilt i början, men nu har jag liksom vant mig, men spyfärdig blir man, skulle va lyxigt å slippa det!!! men ett tag rensade jag varje månad minst, så det inte hann samlas så mkt, men nu har det gått några månader. blää haha, kanske man ska ringa och fråga hyresvärden?? sa din inte ens att det ska man göra själv? undrar om han e extra snäll? eller om alla kan få det:)
/anna

Lilith sa...

Jo men det går nog de flesta hyresvärdar med på. Det har ju med lägenheten att göra. Själv ska jag ringa dem så fort deras telefontid börjar.

Anonym sa...

tack, ska nog göra det, blev nog lite avundsjuk på dig hehe : )
ha det så bra : )

mvh anna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...