04 maj 2011

Morgonblogg

Usch, idag har jag alldeles för mycket att göra.

Om två timmar ska jag vara hos min handläggare på familjeenheten för utredningen om stödfamilj. Maja börjar att bli krasslig och ligger i soffan. Fördelen är att det blir nog inte allt för ansträngande för lillebror att vara barnvakt åt henne medan jag är borta.

På lördag har vi kalas för Leo som fyller på söndag, och jag har fortfarande en del kvar att baka. Så idag måste jag hinna med att baka minst två saker, gärna tre eftersom det inte finns så värst mycket tid till det i morgon.

Sen har vi ju hemmet och allt det vardagliga som ska fixas med. Sen kommer det gå en del tid till att paketera ytterligare fem saker som har blivit sålt på Tradera och som jag har fått in pengar för.

Bara att tänka på det gör mig stressad. Och när jag blir stressad får jag ångest. När jag får ångest blir jag totalt slut och får ett akut behov av att lägga mig ett tag och går i baklås. Men idag finns det ingen tid för att krypa ner under filten med en bok. Jag kommer att vara helt död ikväll.

p.s. Idag är sista dagen för att vara med och tävla om Pepsodent White Now.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

Ida sa...

Jobbigt när tiden inte räcker till riktigt..Har en massajag vill få gjort jag med men har ingen ork i kroppen pga förkylning.. Stressande att se allt som måste göras..:/

Mammabea sa...

Håller tummarna för att mötet ska gå bra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...