07 augusti 2011

Bättre sent än aldrig

Jag och trollen var ju nere med världens bästa Kalle på stan och shoppade förut. Både nödvändigheter och och inte fullt så nödvändiga saker.

Nu har jag i alla fall fått arslet ur vagnen och tömt kameran på bilder.


Bland det nödvändiga så blev det tandborsthuvuden till min elektriska tandborste, tandborstar till Leo, ny tallrik till Leo som hade sönder sin. Han hittade en picnictallrik som var rosa och den skulle han ha så då fick han den, ny parfym till mig och en liten stekpanna till pannkakor. Vet ni hur lång tid det tar att steka pannkakor på 1,2 l mjölk med bara en stekpanna? Och påsklämmor, som jag har letat efter i en evighet med inte hittat på ICA.

Bland det inte fullt lika nödvändiga blev det en kakburk, en ugnsform till bakning och muffinsformar. Allt inhandlat på Åhlens, min favoritaffär när det gäller saker till hemmet.


Follow Liliths liv och leverne

3 kommentarer:

AnnaJ sa...

sv: det förstår jag :D

Alexandra sa...

sv; Superkul att du är med och tävlar i dagens blogg :D gilla gärna inlägget på bloglovin för att öka din chans att vinna :) :)

carolinhe med H sa...

sv: haha så sant så, båda är nog lika illa faktiskt. om inte annat lika tragiska.. men jag skrattade bara när jag fick höra om lite saker. men visst dem får tro vad dem vill! :D tydligen så ska jag ju ha legat med en "kompis" ex, vilket jag inte har gjort men det har jag enligt alla andra eftersom jag tkr om honom.. hmm.. undrar om dem låg bredvid oss under akten eftersom dem nu vet så mkt ;) hahaha! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...