04 augusti 2011

How am I? You want the short version, or the long version?

När jag pratade med trollens pappa i telefon, så anklagade han mig för att jag helt enkelt inte ville att han skulle han trollen, att jag ville ha dem för mig själv. Det är väl det sista jag vill.

Jag är så frustrerad, less och trött på att inte få ha någon egentid, förutom max två timmar på kvällen mellan de har lagt sig och jag ska gå och lägga mig. Jag kan inte göra någonting, för jag har hela tiden två troll att ta ansvar för, 24 timmar om dygnet.

Jag älskar mina troll över allt annat. Men just nu är det så där lagom kul. Leo ställer tusen frågor som han redan vet svaret på. Han tjatar om allt, precis hela tiden och är inte nöjd med de svar han får. Maja är sur, grinig, snäsig varvat med ledsen. Hon är upprörd 24 timmar om dygnet, mer nu när hon pratar med sin pappa i telefon ibland. Jag märker ju att hon mår sämre av att prata med honom, men inte få träffa honom förens han fixat det han lovade för flera månader sen, än vad hon gjorde när de inte pratade. Men jag kan inte förbjuda henne att prata med sin pappa, trots att jag vet att hon mår bättre av det. Jag märker ju skillnaden på henne.

Jag bryter ihop, jag orkar inte mer. Jag orkar inte fixa med allt, hela tiden, utan avlastning. Utan en chans att ladda batterierna. Jag har slut på ork och tillbringar mesta tiden om dagarna när trollen är ute med att gråta. För jag är så sjukt less på hur allting är och att det aldrig blir bättre.

Alltid redo med ett falskt, påklistrat leende


Follow Liliths liv och leverne

1 kommentar:

Jessica sa...

Vet du vad? Det är inte konstigt att man inte orkar med hur mycket motgångar som helst. Du är sjukt stark, det är sant. Jag förstår hur det är när man känner att man inte riktigt räcker till och att behöva en paus för att kunna vara en bra mamma/matte/flickvän/vän osv.. Du har ett jätteansvar, det finns ju inget viktigare än att ta hand om sina barn, och du gör det bra. Du gör det verkligen bra. Jag hoppas att du snart får den avlastningen som du känner att du behöver så att du kan må bra i det du gör.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...