08 augusti 2011

Man blir trött av vardag

Jag har konstaterat att det viktiga för mig är inte hur många timmars sömn jag får, utan när jag går upp. Går jag upp före klockan nio blir jag toktrött efter lunch och måste sova. Om jag därefter går upp efter klockan nio så klarar jag mig igenom dagen utan problem.

Efter att jag hade lämnat Leo på dagis gick jag och veckohandlade. På väg till affären ringde jag min handläggare på familjeenheten för att se vad hon tyckte om mina tankar kring vad jag kan begära när mötet på familjerätten är, och berättade även vad de kan hjälpa till med. Så det känns skönt att veta att jag inte är helt ute och cyklar där.

När jag kom hem så var det enda som var kvar att ta en dusch. Men oj vad det var tungt, jag ville helst gå och lägga mig på en gång. Så det fick bli en varm dusch, sen lunch och sen blev det till att krypa ner under filten med en bok. Slocknade nästan på en gång.

Men inte fick jag sova så värst länge. Jag blev väckt av att jag var kissnödig och sen var det totalt omöjligt att somna om. Så nu sitter jag här och tvingar i mig kaffe jag inte är sugen på för att försöka att piggna till. Och jag gissar på att trollen kommer att vara minst lika trötta som jag, så den här eftermiddagen kommer att bli spännande.

Det blir nog till att muta barnen med frukt och tv i eftermiddag för att det ska bli lugnt


Follow Liliths liv och leverne

3 kommentarer:

Mallanmamma.se sa...

Kul att du är med och tävlar i att vara med i dagens blogg!

Knepigt bara att det är fler och fler som säger att de inte kan lämna korta kommentarer. Ska prata med han som håller i sidan lite om den saken.

Viola sa...

Visst är det underbart med vardag och rutin! Det har jag sakta börja inse...
Min son (snart 16år) och jag mår som bäst när vi vet vad som händer och vad vi ska äta och framför allt NÄR vi ska äta.

Och om minskar vi våra konflikter med detta enkla knep så vore det väl inte så svårt att fixa det...Fast helt enkelt är det ju inte.

Ha nu en bra måndag och hoppas ni överlever em./ Viola

- linneathielg ' sa...

Det klart det är slitet med barn kan jag tänka mig. Men dte är nog värt det. ;)

Kärlek / Linnea Thi Elg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...