24 april 2010

Vad gör man med en lördagsmorgon?

Man kan ju börja med att vakna alldeles för tidigt. Följ upp det med två gigantiska muggar kaffe som gör att man piggnar till lite. Sen kan man ju tänka sig att baka, men istället bestämma sig för att gå in och lägga sig bara en liten stund bredvid pojkvännen, bara fem minuter eller så. Men istället blir det en ryggmassage som gör att man känner sig avslappnad som en geléklump men pigg ändå. Men som vi alla vet så kan ju en skön massage leda vidare till annat så då blir man trött igen. Botemedlet på det är ju så klart mera kaffe.

Medans man väntar på att kaffet ska bli klart så kan man ju, bara för att fördriva tiden, googla på nya bloggdesigns, eftersom de sidor man har som bokmärken inte släppt något nytt. Då kan man ju råka snubbla över en helt underbar sida där man hittar två olika designs man vill ha. Som är helt perfekta. De har ju till och med tre kolumner.

Sen när kaffet är klart så kan man sitta och försöka komma på hur faaan man ska göra för att länklistan inte ska försvinna när man byter template, vilket den alltid gör och man är ju så trött på att varje gång behöva sitta och manuellt lägga in allt igen, när alla andra förbannade widgets sparas.

Sen kan man knacka på hos Heidi på msn, för att man har en superfin signatur som hon har gjort men som man behöver med genomskinlig bakgrund. Så kan man dricka sitt kaffe, vänta på att hon ska logga in, och under tiden fundera på vilken av de två designs man blev så kär i som man ska använda.

Precis så kan man fördriva en lördagsmorgon.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,



Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...