01 maj 2010


Nu är det kväll så nu har jag krupit i mysbyxor och Inttus myströja.

Fick ett mindre utbrott på trollen ikväll. De har härjat hela dagen, och inte på det där mysiga sättet när de leker fint men högt. Nej då. Det har bråkats hela dagen.

Så blev det kväll och jag sa åt Leo att gå in och välja en godnattsaga vi skulle läsa till frukten. Efter en kvart gick jag in och kollade vad han egentligen pysslade med. Då har han dragit ut en massa böcker han sitter och bläddrar i. Där kom det ett miniutbrott.

Kvällens frukt var päron. Päron som är lagom färska kan vara lite saftiga. Barn som äter saftiga päron blir lätt kladdiga. Så efter att de ätit upp och jag läst klart sa jag åt dem att gå in och tvätta av sig innan vi skulle borsta tänderna. De hade knappt hunnit in på toaletten förens jag hörde Maja skrika. Då har Leo skvätt ner hela henne och sig självt när de skulle tvätta av sig. Där kom det stora utbrottet.

Efter mycket om och men får jag dem i alla fall i säng. Efter lämplig tid börjar det bli lugnt där inne och jag börjar att snegla på klockan och se fram emot att krypa upp i soffan och mysa med Inttu till en bra film. Vad händer då? Jo då ropar Leo att han minsann måste på toaletten, och sen blev han sittandes där i en evighet.

Nu ligger han äntligen i sin säng igen i alla fall och än så länge är det tyst där inne. Och gud nåde det barn som ger ifrån sig minsta lilla pip nu för efter den här dagen är jag rätt less.

P.S. Ser ni min nya fina signatur med en bunny? Den har så klart världens bästa Heidi gjort åt mig. Min blogg hade gått under för länge sen utan henne.

2 kommentarer:

Denise sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Denise sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...