31 augusti 2010

Fredagkväll 27 Augusti

Ja, besöket hos psykologen tröttade verkligen ut mig. Vi kom i alla fall fram till att skolan ska få vänta ett tag tills allt kaos runt omkring har lagt sig. Problemet är ju bara att det aldrig blir så. Så fort det ena kaoset löst sig så dyker det andra upp.

På väg hem stannade jag till vid Lidl och köpte en stor påse godis, baconsnacks, micropopcorn och en pocket. När jag kom hem så var lillebror precis på väg härifrån. Och gud så skönt det var att vara ensam hemma.

Tröstshopping deluxe


Missförstå mig rätt nu, jag har absolut ingenting emot att ha min lillebror här och han är verkligen kanon med ungarna som dyrkar sin morbror. Men efter hur jag har mått den senaste veckan så kände jag att jag behövde få vara för mig själv lite.


lillebror har sagostund


Så det enda jag har gjort sen jag kom hem vid ett är att titta på serier på datorn och smsat med Inttu lite till och från och att få göra absolut ingenting var precis vad jag behövde, för nu känner jag att jag har fått ladda batterierna tillräckligt mycket för att ta allt i morgon som skulle ha blivit gjort idag.

Men nu börjar det att bli dags för sängen känner jag för när jag skriver åker bokstäverna iväg åt alla håll, ungefär som om min vänsterhand hade ett eget liv. Så god natt.

Lilith, nu med lite mera energi


Follow Liliths liv och leverne

2 kommentarer:

Linnea sa...

det blir säkert bra :)

Unknown sa...

gud va mycke gott. va avis jag blir. en annan får ju nite lov att äta sånt gott. ät lite åt mig med. =O)
ha det bäst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...